Кількість
|
Вартість
|
||
|
Картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею — сублімована м'ясна страва довгого зберігання від швейцарського бренду Emergency Food. Рецепт, створений для поціновувачів справжньої домашньої кухні. Зелена квасоля, яловичина та прянощі поєднуються в гармонійний смаковий букет і зігрівають настроєм спокійної сімейної вечері. Їжа для екстремальних умов /h3>
Emergency Food — це здорова та смачна їжа швидкого приготування у зручній для зберігання формі. Її головне призначення — забезпечити організм повноцінною енергією у надзвичайній ситуації. Консерви Emergency Food запасають на випадок стихійного лиха, техногенної катастрофи, військового конфлікту та окупації, тривалих експедицій чи зимівель без регулярного постачання. З цього та інших продуктів бренду ви можете укомплектувати аварійний раціон на 1-6 місяців. У разі лиха запас продовольства дозволить існувати автономно, не виходячи з укриття і не наражаючи себе на небезпеку.
Легко готувати&через 10 хвилин ви отримаєте повноцінну страву, яка за смаком і текстурою майже не відрізняється від свіжоприготовленої.
Зручно зберігати h3>
Продукт законсервований у бляшанці і має термін придатності 15 років. Більшість страв лінійки Emergency Food проходять процес сублімації (зневоднення за допомогою вакууму), що робить їх вкрай легкими і компактними. Один і той же обсяг калорій у вигляді сублімованої їжі займає набагато менше місця, ніж у вигляді звичайних продуктів. вважаєтьсянайдосконалішим методом консервації. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин та гарантовано безпечні. А крім того, не містять консервантів та штучних покращувачів — при цій технології вони просто не потрібні. Процес сублімації складається з трьох етапів:
1. Шокова заморозка. Різке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон.
2. Власне сублімація. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.
3. Розфасовка. Готові страви упаковують у герметичну тару за допомогою вакууму і азоту, створюючи безкисневе середовище, сприятливе для довгого зберігання. h2>
- М'ясна страва на основі яловичини. Не містить глютена.
- Насичує організм поживними речовинами, вітамінами та мікроелементами, необхідними для підтримки фізичних та розумових сил.
- Висока калорійність дозволяє отримати велику кількість енергії з невеликого обсягу продукту.
- Герметична бляшана банка захищає продукт від вологи, окислення, перепадів температури, сонячних променів та комах.
- Банка легко відкривається: потягніть за «ключ» і зніміть жерстяну мембрану. Після відкорковування банку можна повторно закривати за допомогою пластикової кришки.
- Продукт вироблений у Німеччині з високоякісної натуральної сировини без консервантів, барвників та підсилювачів смаку. Технологічний процес відповідає європейським стандартам.
Характеристики
- Вага нетто: 500 г
- Кількість води для приготування: 1630 мл
- Вага готової страви: 2130 г
- Вихід: 5 порцій по 425 г
- Спосіб приготування: а) розмішайте вміст у киплячій воді і варіть близько 10 хвилин; б) залийте вміст окропом в термосі для їжі і дайте настоятися 10 хвилин. Склад: картопля 28%, квасоля 15%, яловичина 10%, суха олія (містить молоко, E551 ), боб садовий, модифікований крохмаль, картопляне борошно, морква, підливка, приправа (містить селера), сіль, перець, часниковий порошок, кмин, імбир, натуральний ароматизатор
- Алергени: молоко, селера
Харчова цінність
Харчова цінність 100 г сухого продукту | Енергетична цінність кДж/ккал | 1599 / 382 |
Жири | 11.1 г (насичених жирних кислот 2 г) | |
Білки | 15.3 г | |
Клітковина | 2.8 г | |
Сіль |