Кількість
|
Вартість
|
||
|
Куриця тика масала з рисом — сублімована м'ясна страва довгого зберігання від швейцарського бренду Emergency Food. Пряне індійське рагу: соковиті шматочки курки в ніжному овочевому соусі з приправами. Традиційно готується в печі-тандирі і подається з рисом. У 2000-х роках у Великобританії тика масалу перевершила за популярністю культову місцеву страву фіш-енд-чіпс, ставши справжнім народним фаворитом.
Їжа для екстремальних умов
Emergency Food — це здорова та смачна їжа швидкого приготування у зручній для зберігання формі. Її головне призначення — забезпечити організм повноцінною енергією у надзвичайній ситуації. Консерви Emergency Food запасають на випадок стихійного лиха, техногенної катастрофи, військового конфлікту та окупації, тривалих експедицій чи зимівель без регулярного постачання. З цього та інших продуктів бренду ви можете укомплектувати аварійний раціон на 1-6 місяців. У разі лиха запас продовольства дозволить існувати автономно, не виходячи з укриття і не наражаючи себе на небезпеку.
Легко готувати&через 10 хвилин ви отримаєте повноцінну страву, яка за смаком і текстурою майже не відрізняється від свіжоприготовленої.
Зручно зберігати h3>
Продукт законсервований у бляшанці і має термін придатності 15 років. Більшість страв лінійки Emergency Food проходять процес сублімації (зневоднення за допомогою вакууму), що робить їх вкрай легкими і компактними. Один і той же обсяг калорій у вигляді сублімованої їжі займає набагато менше місця, ніж у вигляді звичайних продуктів. вважаєтьсянайдосконалішим методом консервації. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин та гарантовано безпечні. А крім того, не містять консервантів та штучних покращувачів — при цій технології вони просто не потрібні. Процес сублімації складається з трьох етапів:
1. Шокова заморозка. Різке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон.
2. Власне сублімація. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.
3. Розфасовка. Готові страви упаковують в герметичну тару за допомогою вакууму і азоту, створюючи безкисневе середовище, сприятливе для тривалого зберігання. ul>
Характеристики
- Вага нетто: 600 г
- Кількість води для приготування: 1280 мл
- Вага готової страви: 1880 г
- Вихід: 4 порції по 470 г
- Спосіб приготування: а) розмішайте вміст у киплячій воді і варіть 8 хвилин; б) залийте вміст окропом в термосі для їжі і дайте настоятися 8-10 хвилин. томатний порошок, приправа (містить селера), концентрат сироваткового протеїну, модифікований крохмаль, картопляне борошно, мальтодекстрин, цибуля, помідори, дріжджовий екстракт, петрушка, імбир, солодкий перець, сіль, мелений перець чилі, часниковий порошок /li>
- Алергени: молоко, селера
Харчова цінність< /h2>
Харчова цінність 100 г сухого продукту | Енергетична цінність кДж/ккал | 1581 / 377 |
Жири | 8 г (насичених жирних кислот 0.7 г) | |
Білки | 17.2 г | |
Клітковина | 2.2 г | |
Сіль |