Кількість
|
Вартість
|
||
|
Різотто балканською — сублімована м'ясна страва довгого зберігання від швейцарського бренду Emergency Food. Ароматний рецепт родом із сонячного Середземномор'я. Традиційне для цих широт поєднання м'яса та рису елегантно підкреслено соковитими овочами та пряними травами — всім тим, чим славиться південна кухня.
Їжа для екстремальних умов
Emergency Food — це здорова та смачна їжа швидкого приготування у зручній для зберігання формі. Її головне призначення — забезпечити організм повноцінною енергією у надзвичайній ситуації. Консерви Emergency Food запасають на випадок стихійного лиха, техногенної катастрофи, військового конфлікту та окупації, тривалих експедицій чи зимівель без регулярного постачання. З цього та інших продуктів бренду ви можете укомплектувати аварійний раціон на 1-6 місяців. У разі лиха запас продовольства дозволить існувати автономно, не виходячи з укриття і не наражаючи себе на небезпеку.
Легко готувати&через 10 хвилин ви отримаєте повноцінну страву, яка за смаком і текстурою майже не відрізняється від свіжоприготовленої.
Зручно зберігати h3>
Продукт законсервований у бляшанці і має термін придатності 15 років. Більшість страв лінійки Emergency Food проходять процес сублімації (зневоднення за допомогою вакууму), що робить їх вкрай легкими і компактними. Один і той же обсяг калорій у вигляді сублімованої їжі займає набагато менше місця, ніж у вигляді звичайних продуктів. вважаєтьсянайдосконалішим методом консервації. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин та гарантовано безпечні. А крім того, не містять консервантів та штучних покращувачів — при цій технології вони просто не потрібні. Процес сублімації складається з трьох етапів:
1. Шокова заморозка. Різке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон.
2. Власне сублімація. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.
3. Розфасовка. Готові страви упаковують в герметичну тару за допомогою вакууму і азоту, створюючи безкисневе середовище, сприятливе для тривалого зберігання. ul>
Характеристики
- Вага нетто: 625 г
- Кількість води для приготування: 1500 мл
- Вага готової страви: 2125 г
- Вихід: 5 порцій по 425 г
- Спосіб приготування: а) розмішайте вміст у киплячій воді і варіть 10-12 хвилин; б) залийте вміст окропом в термосі для їжі і дайте настоятися 10 хвилин. ), цибуля-порей, томати, приправа (містить селера), модифікований крохмаль, картопляне борошно, мальтодекстрин, сіль, перець, дріжджовий екстракт, паприка, часниковий порошок, кмин, екстракт розмарину
- Алергени< /strong>: молоко, селера
Харчова цінність
Харчова цінність 100 г сухого продукту | Енергетична цінність кДж/ккал | 1536 / 367 |
Жири | 9 г (насичених жирних кислот 2.2 г) | |
Білки | 15.6 г | |
Клітковина | 4.3 г | |
Сіль |