Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: сублімований гуляш (свинина 62%, цибуля смажена, томатний соус 8%, сіль, цукор).
Маса нетто: | 65 г | з водою: 265 г |
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ І КАЛОРІЙНІСТЬ | на 265 г | на 100 г |
Калорійність (кКал): | 1327 | 501 | < /tr>
Калорійність (кДж): | 5554 | 2096 |
Жири (г):< /td> | 111,3 | 42 |
Насичені жири (г): | 39,75 | 15 |
Транс-жири (г): | 0 | 0 |
Вуглеводи (г): | 58,3 | 22 |
Харчові волокна (г):< /td> | 5,3 | 2 |
Цукор (г): | 23,85 | 9 |
Білки (г): | 26,5 | 10 | Сіль (г): | 12,19< /td> | 4,6 |
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 1 рік від дати виробництва. Дата виробництва та кінцева дата споживання — вказані на упаковці.
Спосіб приготування: Залий окроп 200 мл у пакет, перемішуючи вміст. Закрийте застібку. Чекай 20 хвилин. Відкрий пакет та їж! Приємного апетиту!