Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Опис

Надувний Надувний Килимок Thermarest NeoAir Xlite - надлегка модель, якій довіряють, забезпечує легке тепло та компактність.

Для мінімального розміру упаковки та максимальної продуктивності наш NeoAir XLite пропонує золотий стандарт у легкому комфорті подорожей. Неперевершена матриця з трикутним сердечником забезпечує найкраще співвідношення теплоти та ваги з усіх надувних конструкцій Надувної Килимків. Конструкція забезпечує чудову стійкість при товщині 6,4 см, забезпечуючи максимальний комфорт. Компактний Надувний Килимок може похвалитися значенням 4,2, що дозволяє користувачам відпочивати в кемпінгу цілий рік. Доступний у кількох розмірах, включаючи класичний широкий, XLite оснащений високопродуктивним клапаном WingLock, що дозволяє надувати втричі швидше завдяки більшому отвору та роздмухування в одному напрямку. Як і всі Надувні Килимки Therm-a-Rest, NeoAir XLite виробляється на ринку для забезпечення якості та мінімізації впливу на навколишнє середовище. Комплект включає мішок з насосом, компактний чохол і ремонтний комплект. .
- Теплий: Запатентована, що відбиває технологія ThermaCapture™ вловлює відбивне тепло, а конструкція Triangular Core Matrix™ зводить до мінімуму конвективні втрати тепла - і все це без проблем з об'ємною вагою, довговічністю та довговічністю пухових та синтетичних наповнювачів.
- Зручний: 6,4 см товщини і осередкова внутрішня структура забезпечують неперевершену стабільність і підтримку.
- Ультракомпактний: Завдяки малощільним матеріалам матрац XLite можна упаковувати до розміру літрової фляги. потік повітря для легшого накачування та більш швидкої дефляції. Крила перемикаються на односторонню інфляцію, щоб зберегти дихання. Кілька розмірів. Пропонуючи діапазон розмірів, включаючи класичний широкий, ви можете вибрати довжину, яка найкраще відповідає вашим потребам у пригодах.
Мішечок з насосом, мішечок для речей та ремонтний комплект входять у комплект >

  1. Легший за рахунок овальної форми (економія 15% площі).
  2. Теплий - завдяки відбиваючим тепло шарам і правильному розподілу потоків повітря.
  3. Ультракомпактен - складається до компактних розмірів серії NeoAir XLite.

Технічні характеристики:

  • Призначення: Fast&Light, складні походи, альпінізм
  • Розміри/вага/R-Value S: 119*51*6.3 см./230 гр./4.2
  • Розміри/вага/R-Value R: 183*51*6.3 см./340 гр./4.2
  • Розміри/вага/R-Value L: 196*63*6.3 см./460 гр./4.2
  • Розміри/вага/R-Value WR: 168 *51*6.3 см./340 гр./4.9
  • Матеріал (верх): 30D rip HT nylon
  • Матеріал (низ): 30D rip HT nylon
  • Країна виробник: Ірланді я