Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімована їжа TRAVELLUNCH Сочевиця з шинкою
Сочевиця з шинкою - смачна калорійна страва для походів.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї 375 мл (на 125 г) кропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Дайте настоятися протягом 5-10 хвилин.
Склад: сочевиця 31%, текстурований соєвий білок, пальмовий жир, модифікований крахмаль, шинка 10% (свинина 74%, сіль, декстроза, стабілізатор: E 450, консервант: E 250), підсмажена лук 6% (цибуля 76%, пшенична мука), сироватковий білок, сіль, мальтодекстрин, морква, екстракт дріжджів, томатний порошок, .
Алергени: глютен, соя, молоко. Може містити сліди селери.
Переваги Travellunch:
- легко приготувати
- не вимагає кулінарії
- упаковка також є казанком li>
- універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів та скелелазіння
- щільна упаковка
- двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- без консервантів< /li>
- великий вибір страв (сніданок, основна страва, десерти)
- багато вегетаріанських страв
- збалансовані по харчуванню страви, що містять відповідні поживні елементи
- тривалий термін зберігання
- страви не потрібно зберігати в холодильнику
Основні характеристики: | < /tr>|
---|---|
Вес нетто: | 125 г |
Необхідна кількість води: | 375 мл |
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: | 443 ккал / 1855 кДж |
Питівна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: | сіль - 5,3 г; білок – 23 г; вуглеводи – 39 г, з яких сахар – 9,2 г; жир – 20 г, з яких насичений жир – 11 г; волокно - 4,7 г |