Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімаційне сушіння продуктів - це процес видалення вологи зі свіжозаморожених продуктів в умовах вакууму. Це дозволяє практично повністю (до 95%) зберегти поживні речовини, вітаміни, мікроелементи, природний запах, смак, колір і навіть первісну форму. Додайте трохи гарячої води, ретельно перемішайте, закрийте замок на пакеті і зачекайте протягом 5-10 хвилин. Зберігати у сухому місці при температурі до +30 °С. Чарівне джерело енергії - шпинат, перець чилі та волоські горіхи. Часник та перець чилі, обсмажені на оливковій олії, а також тушкована листкова суміш і нарізаний шпинат, змішані з першокласною пастою з манної крупи та посипані нарізаними волоськими горіхами.