Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімована їжа VOYAGER Рис з куркою та яблуками
Неповторна страва зі справжніми кусочками курки. Voyager сублімує їжу з великою обережністю, щоб забезпечити найкращу якість страв і зберегти довкілля одночасно. Наприклад, вся енергія, яку використовує Voyager, виробляється солнечними панелями. експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і сладких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.
Спосіб приготування: відчиніть пачку, додайте в неї близько 170 мл (на 80 г) гарячої води, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині пакету. Кількість води може бути трохи збільшена залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку і почекайте 8 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 80 г саші трансформується в готову страву вагою 250 г. рис підготовлений 59%, сублімоване куряче м'ясо 13%, знежирене молоко, яблуко 6,9%, картопляний крохмаль, гриби 4,4% (порошок та кусочки), лук, сіль, перець, кориця, ароматичні рослини 0,3%.
Регідратована вага: 250 г
Термін придатності: 24 місяці
Необхідна кількість води: 170 мл
Енергетична цінність / калорійність на 100 г продукту: тисячу п'ятсот двадцять дві кДж / 358 ккал
Поживна ( харчова) цінність на 100 г продукту: жир – 0,6 г, з яких насичений жир – 0,1 г; вуглеводи – 68 г, з яких сахар – 8,9 г; білок – 20 г; сіль – 1,9 г; клітковина 3 г
Алергени: молоко
Переваги Voyager:
- збалансоване, енергетичне та різноманітне меню li>
- мала вага і об'єм, що зручно при транспортуванні та зберіганні
- легкість і швидкість приготування
- зручна і безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
- багатофункціональна, захищена від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту