Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімована їжа VOYAGER Органічні макарони з соєю по-італійськи
Завдяки новій страві Voyager, всі ми можемо отримувати білки неживого походження, під час наших подорожей.
Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів чи матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і сладких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте в неї близько 200 мл (на 85 г) гарячої води, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку і витримайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 85 г саші трансформується у готову страву вагою 285 г.
Склад: тільки органічні продукти: макарони 56,4% (глютен), овочі (помідори 10,6%, цибуля, морква), рослинні білки 14,9% (соя), натуральні ароматизатори, томати, лук, сіль, чеснок, петрушка, розмарин, соняшникова олія), овочевий бульйон (сіль, цільна рисова мука, овочі (селера), дріждж , соняшникова олія, куркума, петрушка, перець, лавровий лист), картопляний крахмаль, сахар, чеснок, провансальські трави, перець.
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологомістких продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах та колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологості. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води. 39;єм, що зручно при транспортуванні та зберіганні
Основні характеристики: | |
---|---|
Вага нетто: | 85 г |
Регідратована вага: | 285 г |
Термін придатності: | 36 місяців |
Необхідна кількість води: | 200 мл | < /tr>
Енергетична цінність / калорійність на 100 г продукту: | 1483 кДж/351 ккал |
Питівна (харчова) цінність на 100 г продукту: | жир - 5,2 г, з яких насичений жир - 0,8 г; вуглеводи – 59,1 г, з яких сахар – 10,8 г; білок – 14,2 г; сіль – 3,1 г; волокно - 6,7 г |