Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімована їжа VOYAGER Манна каша з куркою по-східному
Екзотична східна страва з органічної манної крупи та тушкованої курки, приправлена кусочками овочів, зюминкою якого є солодкувата злива. Насолоджуйтесь смаком цієї страви швидкого приготування під час перерви на обід, у пішому поході або експедиції.
Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів чи матросів, для обідніх перерв в офісі дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і сладких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте в неї 190 мл (на 90 г) кип'ятку, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку і витримайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 90 г саші трансформується в готову страву вагою 310 г. Склад, продукти: манна крупа 72,2% (глютен), ліофілізована приготовлена курка 8,8% (селера ), морква, сушені помідори, сушений виноград, кристалізований лимон, лук, сіль, петрушка, м'ята, тмин, кориця, сладкий перець.
Алергени: глютен, сельдерей.
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологомістких продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах та колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологості. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води. 39;єм, що зручно при транспортуванні та зберіганні
Основні характеристики: | |
---|---|
Вага нетто: | 90 г |
Регідратована вага: | 310 г |
Термін придатності: | 24 місяці |
Необхідна кількість води: | 190 мл | < /tr>
Енергетична цінність / калорійність на 100 г продукту: | 1417 кДж/341 ккал |
Питівна (харчова) цінність на 100 г продукту: | жир - 2 г, з яких насичений жир - 0 3 г; вуглеводи – 62,1 г, з яких сахар – 8,7 г; білок – 17,5 г; сіль - 2,7 г |