Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімована їжа VOYAGER Макарони з шинкою по-карбонарськи
Сублімована страва - Макарони карбонару з шинкою по-італійськи - це готова їжа у вакуумній упаковці - ідеально для всіх голодуючих любителів пригод :) Вершки і кусочки :) макарони, які швидко готуються - смачна і зручна їжа.. Все, що вам потрібно, щоб спати із натягнутим животом в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і сладких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте в неї близько 180 мл (на 80 г), 240 мл (на 125 г) або 150 мл (на 160 г) гарячої води, потім ретельно перемішайте вміст, особливо у нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку і витримайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 80 г саші трансформується в готову страву вагою 260 г., відповідно 125 г - у 435 г і 160 г - у 520 г. Склад: 65% (глютен), ліофілізована шинка 16%, молочний жир, соус Строганов 6% (глютен, гірчиця, молоко), напівзнежирене молоко (соя), лук, сіль, петрушка.
Алергени: глютен, гірчиця, молоко, соя.
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологомістких продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах та колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологості. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води. 39;єм, що зручно при транспортуванні та зберіганні
Основні характеристики: | |||
---|---|---|---|
Вага нетто: | 80 г | 125 г | 160 г |
Регідратована вага : | 260 г | 435 г | 520 г |
Термін придатності: | < td align="center" colspan="3">24 місяці|||
Необхідна кількість води: | 180 мл | 240 мл | 150 мл |
Енергетична цінність / калорійність на 100 г продукту: | 1774 кДж / 421 ккал | ||
Питівна (харчова) цінність на 100 г продукту: |