Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімована їжа VOYAGER Пряний рис з горохом та насінням гарбуза
Спробуй вегетаріанську страву! Смачний ароматний рис, багатий на білок і клітковину, також підійде у випадках непереносимості глютену. Насіння і горох мають достатній запас білка, щоб забезпечити енергію, потрібну для походів. тривалих подорожей і експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби. стресової ситуації.
Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів чи матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і сладких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте в неї близько 300 мл (на 100 г) кропу, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку і витримайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 100 г саші трансформується у готову страву вагою 400 г.
Склад: попередньо приготовлений рис 55,4%, овочі 13,5% (помідори, морква, лук, цукіні ), гороховий білок, гарбузове насіння, картопляний крахмаль, овочевий бульйон (сіль, картопляний і гороховий крахмаль, дріжджовий екстракт, цукор, овочі (селера), концентрований овочевий сік (селера), оливкова олія, спеції та трави, жир), зелений лук, спеції 0,4% (кмин, гострий перець).
Алерген: /b> (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологомістких продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах та колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологості. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води. 39;єм, що зручно при транспортуванні та зберіганні
Основні характеристики: | |
---|---|
Вага нетто: | 100 г |
Регідратована вага: | 400 г |
Термін придатності: | 36 місяців |
Необхідна кількість води: | 300 мл | < /tr>
Енергетична цінність / калорійність на 100 г продукту: | 1573 кДж/371 ккал |
Питівна (харчова) цінність на 100 г продукту: | жир - 4,7 г, з яких насичений жир - 0,9 г; вуглеводи - 62,7 г, з яких сахар - 5,1 г; білок - 18,7 г; сіль – 2 г; без глютену |