Паста Карбонара - паста з шинкою, цибулею-пореєм, болгарським перцем і цибулею в вершково-сирному соусі Емменталь.
Калорійність порції: 600 ккал (2512 кДж)
Приготування:
< ol>
Відкрийте пакет у місці надрізу. Дістаньте абсорбер кисню. Додайте гарячої води до лінії 8 (350 мл). перемішайте. Закрийте пакет на блискавку. Дайте постояти 8 хвилин. Перемішайте ще раз. Блюдо готове, можна їсти прямо з пакета! Склад: 57% макарони (пшениця, яйце, кухонна сіль), 11% сирний порошок (сир, кухонна сіль), 7% шинка (свинина, пшеничний). крохмаль, кухонна сіль, підкислювач (екстракт розмарину, лимонна кислота), ароматизатор диму, консервант (E250)), сухе молоко, соняшникова олія, картопляний крохмаль, болгарський перець (3%), цибуля (3%), цибуля-порей (1%), кухонна сіль, сироп глюкози, перець (0.07%). Інформація для алергіків: містить глютен, яйце, молоко, може містити сліди арахісу, горіхів.
Увага! Кінцева інформація про продукт розміщена безпосередньо на упаковці.
Термін придатності: 4 роки