Кількість
|
Вартість
|
||
|
Спосіб приготування: Відкрийте пачку і влийте в неї близько 350 мл (на 125 г) і 700 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Залишіть набухати протягом 5-10 хвилин.
Склад: рис (49%), яловичина (7%), порошок соус, гідрогенізований рослинний жир, крохмаль частково змінений, сухі вершки, масло вершкове порошкове, гриби, мальтодекстрин, сироватковий білок, сіль, помідори, червоний перець, зелень, сироватковий білок молока, спеції, натуральні смакові добавки, екстракти спецій.
Алергени: молоко. Може містити сліди глютена та селери.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
Переваги Travellunch:
- легко приготувати
- не вимагає кулінарії
- упаковка також є котелком
- універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів та скелелазіння
- щільна упаковка
- двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- без консервантів
- великий вибір страв (сніданок, основна страва, десерти)
- багато вегетаріанських страв
- збалансовані страви, що містять відповідні страви поживні речовини
- тривалий термін зберігання
- страви не потрібно зберігати в холодильнику