Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ароматна страва із ситних макаронів з апетитною яловичиною в соусі. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, має відповідну калорійність, повністю адаптовану до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, заощаджуючи багато часу та енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали бівок-кухню мандрівників та спортсменів усіх видів - від моряків і далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їх численним безперечним якостям.
Спосіб приготування : відкрийте пачку і влийте в неї 450 мл (на 125 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Дайте настоятися протягом 5-10 хвилин.
Склад: макарони 51% (пшенична манна крупа, яйце білок, сіль), пальмовий жир , модифікований крохмаль, яловичина 7%, мальтодекстрин, сіль, сіль, підсмажена цибуля 1,7% (цибуля 76%, пальмовий жир, пшеничне борошно), болгарський перець 1%, томатний порошок, цибуля, рисове борошно, цукор, дріжджовий екстра карамельний сироп, соняшник масло, трави, спеції, ароматизатори.
Алергени: глютен, яйця. Може містити сліди селери, молока та сої.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
Переваги Travellunch:
- легко приготувати
- не вимагає кулінарії
- упаковка також є котелком
- універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів та скелелазіння
- щільна упаковка
- двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- без консервантів
- великий вибір страв (сніданок, основна страва, десерти)
- багато вегетаріанських страв
- збалансовані страви, що містять відповідні страви поживні речовини
- тривалий термін зберігання
- страви не потрібно зберігати в холодильнику