Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рис із соусом з яловичини та перцю відмінно відновлює сили та енергію протягом активного дня. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, має відповідну калорійність, повністю адаптовану до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, заощаджуючи багато часу та енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали бівок-кухню мандрівників та спортсменів усіх видів - від моряків і далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їх численним безперечним якостям.
Спосіб приготування : відкрийте пачку і влийте в неї 300 мл (на 125 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Дайте настоятися протягом 5-10 хвилин.
Склад: рис 52%, пальмовий жир, модифікований крохмаль, яловичина 5%, томатні пластівці , підсмажена цибуля 4% (цибуля 76%, пшеничне борошно), помідор, сіль, мальтодекстрин, болгарський перець 2 %, рисове борошно, дріжджовий екстракт, цибуля, цукор, спеції, екстракти прянощів, олія, карамельний сироп, ароматизатор.
Алергени: глютена. Може містити сліди яєць, молока та селери.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
Переваги Travellunch:
- легко приготувати
- не вимагає кулінарії
- упаковка також є котелком
- універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів та скелелазіння
- щільна упаковка
- двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- без консервантів
- великий вибір страв (сніданок, основна страва, десерти)
- багато вегетаріанських страв
- збалансовані страви, що містять відповідні страви поживні речовини
- тривалий термін зберігання
- страви не потрібно зберігати в холодильнику