Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Опис

Сублімоване блюдо «Картопля тушкована з цибулею». Класична комфортна їжа для нашого регіону: смачна і дуже ситна. Ароматна картопля і карамельна смажена цибуля створюють смаковий букет, який зігріє тіло і душу далеко від дому, і напевно нагадає про безтурботні дні. А боби фава забезпечать організм корисним білком, клітковиною, незамінними амінокислотами та вітамінами групи В.

 

 

Швейцарські сублімати Trek&n Eat — це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте в пакет окріп, розмішайте і зачекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень та багатоденних велоекспедицій.  

 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу та довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників — при даній технології вони просто не потрібні.

 

Особливості Trek'n Eat Картопля тушкована з цибулею

• приготовлено методом сублімаційного сушіння

• вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних

• 100% натуральних інгредієнтів

• без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку

• відмінне поєднання ваги та поживності 

• мінімальний термін придатності — 5 років

• витримує нерегулярні температури від -50 °C до +50 °C

• міцна водостійка упаковка

• просте приготування

• суттєва економія часу та палива

• маса сухого продукту — 150 г, готового — 640 г

 

Склад: картопля 23%, смажена цибуля 23% (містить глютен), боби фава, порошок соняшникової олії (містить молоко, Е551), заправка (містить селера), концентрат сироваткового білка, морква, цукрова кукурудза, модифікований крохмаль, картопляне борошно, дріжджовий екстракт, петрушка, сіль, перець, лимонна кислота, паприка мелена, кмин, часниковий порошок,

Алергени: глютен, молоко, селера

Енергетична цінність упаковки: 668 ккал

 

Приготування

 

Технологія сублімації включає 3 етапи:

 

1. Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.

2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.

3. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років незалежно від навколишньої температури та вологості.

 


Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.

Виробляє продукти на власному заводі в Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готову страву заморожують, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти у рідкий стан. Такий метод дозволяє знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжоприготовленої. . Страви мають високу харчову цінність — кожна порція забезпечує близько 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага та зручність приготування роблять Trek'N Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій та морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій. калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.

Trek'N Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні. готової страви: 640 р.

 

Склад

24% картопля, 24% смажена цибуля ( 76% цибуля, ріпакова олія, пальмова олія, пшеничне борошно, столова сіль), 20% концентрат текстурованого соєвого білка, пальмова олія, столова сіль, модифікований крохмаль, глюкозний сироп, дріжджовий екстракт, патока, кукурудза, морква ; ароматизатор (містить пшеницю, селера), карамельна маса, спеції, молочний білок, лактоза, підкислювач: лимонна кислота; дріжджі порошок, цукор, соєвий соус (соєві боби, столова сіль, оцет), барвистий екстракт куркуми.

 

Алергени

< p>Глютен, лактоза, молоко, селера, соя.

 

Середня харчова цінність на 100 р. сухого продукту

кДж/ккал: 1865/445

Жири, г: 23,0

з них насичені жирні кислоти, г: 11,0

Вуглеводи, м: 37,0

в т.ч. Сахара, г: 2,9

Харчові волокна, г: 8,8

Білки, г: 19,0

Сіль, г: 4,6

Картопля тушкована з цибулею Trek'n Eat

Артикул 4015753404278
В наявності
450 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати


Безкоштовна доставка на замовлення від 2000 грн!

- Перерахунок на банківську картку 
- Накладений платіж ( комісію платить покупець)

Самовивіз:

У Харкові за домовленістю з менеджером

- Магазин "Trekman" (м. Харьків вул. Ак.Павлова 144б, ТЦ "Космос" 1,5 поверх)

Більше інформації про доставку

СПОСОБИ ОПЛАТИ:
готівкою
Оплата на карту Приват банка
Вам прийде SMS або Email з реквізитами

Накладений платіж "Нова Пошта"

Гарантія від виробника

Докладніше про повернення / обмін