Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Опис

Сублімована туристична їжа «Картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею». Блюдо, створене для outdoor-шанувальників справжньої домашньої кухні. У будь-якій подорожі це картопляне рагу — смачне, натуральне та ароматне — приготується лише за 10 хвилин! Зелена квасоля, яловичина та прянощі поєднуються в гармонійний букет смаку та зігрівають настроєм спокійної сімейної вечері.

 

Сублімовані страви Trek  створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі ні за яких обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень та багатоденних велоекспедицій.  

 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу та довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників — при даній технології вони просто не потрібні.

 

Особливості Trek'n Eat Картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею

• м'ясна страва

• приготовлено методом сублімаційного сушіння

• 100% натуральних інгредієнтів

• без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку

• відмінне поєднання ваги та поживності 

• мінімальний термін придатності — 5 років

• витримує нерегулярні температури від −50 °C до +50 °C

• міцна водостійка упаковка

• просте приготування

• суттєва економія часу та палива 

• маса сухого продукту  170 г, готового — 720 г

 

Склад: картопля 28%, квасоля звичайна 15%, яловичина 10%, суха олія (містить молоко, E551), боб садовий, модифікований крохмаль, картопляне борошно, морква, підливка, приправа (містить селера), сіль, перець, часниковий порошок, кмин, імбир, натуральний ароматизатор

Маса сухого м'яса: 17 г (близько 67,4 г свіжого м'яса) 

Алергени: молоко, селера

Енергетична цінність упаковки: 578 ккал

 

Приготування

  ;

Технологія сублімації включає 3 етапи:

 

1. Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.

2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.

3. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років незалежно від навколишньої температури та вологості.

 


 

Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.

Виробляє продукти на власному заводі в Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готову страву заморожують, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти у рідкий стан. Такий метод дозволяє знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжоприготовленої. . Страви мають високу харчову цінність — кожна порція забезпечує близько 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага та зручність приготування роблять Trek'N Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій та морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій. калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.

Trek'N Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні. готової страви: 720 р.

 

Склад

33% картопля, 16% боби, патока , пальмова олія, текстурований соєвий білок, 8% яловичина, модифікований крохмаль, морква, столова сіль, приправи, спеції, лактоза, курячий жир, крохмаль, цукор, дріжджовий екстракт, натуральний ароматизатор (містить яйця, складові молока, селера), : лимонна кислота, цитрат калію; глюконо – дельта-лактон, регулятор кислотності: діацетат натрію; концентрат сафлору фарбувального, соєвий соус (соєві боби, столова сіль, оцет) аромат диму, карамельна маса.

 

Алергени

< p>Яйця, лактоза, молоко, селера, соя.

 

Середня харчова цінність на 100 р. сухого продукту

кДж/ккал: 1550/370

Жири, г: 12,0

з них насичені жирні кислоти, г: 7,3

Вуглеводи, м: 49,0

в т.ч. Сахара, г: 4,9

Харчові волокна, г: 9,7

Білки, г: 17,0

Сіль, г: 3,8

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek'n Eat

Артикул 4015753202027
В наявності
675 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати


Безкоштовна доставка на замовлення від 2000 грн!

- Перерахунок на банківську картку 
- Накладений платіж ( комісію платить покупець)

Самовивіз:

У Харкові за домовленістю з менеджером

- Магазин "Trekman" (м. Харьків вул. Ак.Павлова 144б, ТЦ "Космос" 1,5 поверх)

Більше інформації про доставку

СПОСОБИ ОПЛАТИ:
готівкою
Оплата на карту Приват банка
Вам прийде SMS або Email з реквізитами

Накладений платіж "Нова Пошта"

Гарантія від виробника

Докладніше про повернення / обмін