Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Опис

Сублімована туристична їжа «Паста з лососем і соусом песто». Вишукане блюдо з тонким і гармонійним смаком порадує навіть гурманів. Ніжні макарони зі шматочками лосося, сирний соус, свіжа нотка помідорів, ледь вловимий аромат часнику та легкий букет спецій. Однозначно це варто спробувати! «Паста з лососем та соусом песто» — одна з найпопулярніших страв у лінійці швейцарських субліматів Trek 

 

Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі ні за яких обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень та багатоденних велоекспедицій.  

 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу та довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників — при даній технології вони просто не потрібні.

 

Особливості Trek'n Eat Паста з лососем та соусом песто

• рибна страва

• приготовлено методом сублімаційного сушіння

• 100% натуральних інгредієнтів

• без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку

• відмінне поєднання ваги та поживності 

• мінімальний термін придатності — 5 років

• витримує нерегулярні температури від −50 °C до +50 °C

• міцна водостійка упаковка

• просте приготування

• суттєва економія часу та палива 

• маса сухого продукту  160 г, готового — 680 г

 

Склад: паста 65% (борошно з твердих сортів пшениці, яйце, сіль), соус сирний (містить молоко), томати , шпинат, суха соняшникова олія (містить молоко, E551), лосось 3%, часниковий порошок

Алергени: яйця, риба, глютен, молоко

Енергетична цінність упаковки: 634 ккал

 

Приготування

 

Технологія сублімації включає 3 етапи:

 

1. Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.

2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.

3. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років незалежно від навколишньої температури та вологості.

 


 

Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.

Виробляє продукти на власному заводі в Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готову страву заморожують, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти у рідкий стан. Такий метод дозволяє знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжоприготовленої. . Страви мають високу харчову цінність — кожна порція забезпечує близько 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага та зручність приготування роблять Trek'N Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій та морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій. калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.

Trek'N Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні. готової страви: 520 р.

 

Склад

66% макаронні вироби (борошно з твердих сортів пшениці, яєчний білок, сіль їдальня), плавлений сир у порошку (сир, сіль-плавник: тринатрійфосфат; суха молочна сироватка), рикотта, лактоза, помідори, мигдаль, 2% шматочки лосося (лосось, столова сіль, антиоксидант) , сіль їдальня, цибуля ріпчаста, часник, олія пальмова, загусник: гуарова камедь; базилік, спеції, молочний білок.

 

Алергени

Яйця, риба, глютен, лактоза, молоко, мигдаль.

 

Середня харчова цінність на 100 р. сухого продукту

кДж/ккал: 1685/399

Жири, г: 10,9

з них насичені жирні кислоти, г: 5,5

Вуглеводи, г: 57 ,0

в т.ч. Сахара, г: 8,1

Харчові волокна, г: 3,4

Білки, г: 16,8

Сіль, г: 2,9

Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek'n Eat

Артикул 4015753303014
В наявності
444 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати


Безкоштовна доставка на замовлення від 2000 грн!

- Перерахунок на банківську картку 
- Накладений платіж ( комісію платить покупець)

Самовивіз:

У Харкові за домовленістю з менеджером

- Магазин "Trekman" (м. Харьків вул. Ак.Павлова 144б, ТЦ "Космос" 1,5 поверх)

Більше інформації про доставку

СПОСОБИ ОПЛАТИ:
готівкою
Оплата на карту Приват банка
Вам прийде SMS або Email з реквізитами

Накладений платіж "Нова Пошта"

Гарантія від виробника

Докладніше про повернення / обмін