Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Опис

Сублімована туристична їжа «Різотто по-балканськи». Ароматна страва здатна за лічені хвилини перенести в атмосферу сонячного Середземномор'я. Традиційне для цих широт поєднання м'яса та рису елегантно підкреслено соковитими овочами та пряними травами — всім тим, чим славиться південна кухня. «Різотто по-балканськи» — одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek&n Eat.

 

     

 

Сублімовані страви Trek’n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі ні при яких обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень та багатоденних велоекспедицій.  

 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу та довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників — при даній технології вони просто не потрібні. приготовлено методом сублімаційного сушіння

• не містить глютена

• 100% натуральних інгредієнтів

• без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку

• відмінне поєднання ваги та поживності 

• мінімальний термін придатності — 5 років

• витримує нерегулярні температури від −50 °C до +50 °C

• міцна водостійка упаковка

• просте приготування

• суттєва економія часу та палива 

• маса сухого продукту  190 г, готового — 650 г

 

Склад: рис довгозерний 42%, яловичина, болгарський перець, цибуля, суха олія (містить молоко, E551), цибуля -порей, томати, приправа (містить селера), модифікований крохмаль, картопляне борошно, мальтодекстрин, сіль, перець, дріжджовий екстракт, паприка, часниковий порошок, кмин, екстракт розмарину

Маса сухого м'яса: 21 г (еквівалентно 83 г свіжого м'яса)

Алергени: молоко, селера

Енергетична цінність упаковки: 752 ккал

 

Приготування

 

Технологія сублімації включає в себе 3 етапи:

 

1. Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.

2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.

3. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років незалежно від навколишньої температури та вологості.

 


 

Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.

Виробляє продукти на власному заводі в Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готову страву заморожують, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти у рідкий стан. Такий метод дозволяє знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжоприготовленої. . Страви мають високу харчову цінність — кожна порція забезпечує близько 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага та зручність приготування роблять Trek'N Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій та морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій. калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.

Trek'N Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні. Масса нетто: 190 р. готової страви: 650 г.

 

Склад

43% рис, яловичина, олія пальмова, солодкий перець, цибуля ріпчаста, помідори, крохмаль модифікований, сіль, лактоза, цукор, дріжджовий екстракт, борошно пшеничне, дріжджі порошок, прянощі, натуральний ароматизатор (містить пшеницю, селера), молочний білок, карамельна маса, патока. p> 

Алергени

Глютен, лактоза, молоко, селера.

 

Середня харчова цінність на 100 г сухого продукту

кДж/ккал: 1753/420

Жири, г: 13,0

з них насичені жирні кислоти, г: 8,0

Вуглеводи, г: 55,0

в т.ч. Сахара, г: 9,5

Харчові волокна, г: 4,8

Білки, г: 16,0

Сіль, г: 3,8  ;

Сублімати різотто по-балканськи Trek'n Eat

Артикул 4015753202096
В наявності
675 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати


Безкоштовна доставка на замовлення від 2000 грн!

- Перерахунок на банківську картку 
- Накладений платіж ( комісію платить покупець)

Самовивіз:

У Харкові за домовленістю з менеджером

- Магазин "Trekman" (м. Харьків вул. Ак.Павлова 144б, ТЦ "Космос" 1,5 поверх)

Більше інформації про доставку

СПОСОБИ ОПЛАТИ:
готівкою
Оплата на карту Приват банка
Вам прийде SMS або Email з реквізитами

Накладений платіж "Нова Пошта"

Гарантія від виробника

Докладніше про повернення / обмін