Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
0
Мой заказ
Описание

logo_opinel-1.jpg

Опис ножі Opinel Jardin VRI 8:

Опинель — одна з найбільш популярних компаній, що виробляють ножі, у світі і найпопулярніша у Франції. Починалося все з однієї людини, Жозефа Опинеля, який створив перші моделі і представив їх публіці. Багато покупці знайшли ці ножі вкрай зручними. А наголос, який робився на якість, пізніше дав плоди, що стало зрозуміло напередодні 40-х років 20-го століття. Адже до цього моменту вже було продано близько 20 мільйонів примірників і кількість продажів не перестає рости донині. Зараз ми можемо побачити, що компанія Опинель продовжує роботу по вдосконаленню і періодично представляє публіці все нові і нові моделі, які також мають відмінну якість і не поступаються в надійності іншим ножам.

Однією з найпопулярніших моделей, призначених для садових робіт, є ніж Opinel 8. Давайте розглянемо, чим же він гарний і для чого придатний. Почнемо з того, що модель має міцне лезо із нержавіючої сталі марки Sandvik 12С27 (при використанні саме цього матеріалу, на клинку ставлять позначку «Inox»). Як і всі складні ножі Opinel, ця модель має замок Virobloc, конструкція якого була запатентована і використовується виключно в ножах даної компанії. Цей замок досить добре себе зарекомендував, однак пізніше був трохи дороблений, що дозволило складним ножам Опинель вийти на світовий ринок. Нинішні моделі, з доопрацьованою версією замку, можуть надійно фіксуватися в двох положеннях, що дозволяє максимально комфортно не тільки працювати, але і зберігати дані ножі. Під час виготовлення, всі клинки проходять безліч процедур, тестів і термічну обробку, яка забезпечує твердість металу на рівні 57-58 HRC.

Застосовувати садовий ніж Opinel 8, як зрозуміло з назви, рекомендується саме для робіт в саду. Це може бути чистка рослин, зрізування дрібних гілок і інша робота, де потрібно невелике, надійне лезо. Якщо вам важлива якість і довговічність інструментів, з якими працює, то садовий ніж Опинель 8 цілком задовольнить вас своїми характеристиками і прослужить не один рік навіть при експлуатації в найважчих умовах.

Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080)

Артикул 133080
В наличии
436 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Быстрый заказ
Характеристики
Тип Складные ножи
Тип заточки прямий
Общая длина, мм 191
Длина клинка, мм 85
Толщина клинка, мм 2.0
Материал клинка Sandvik 12C27
Твердость клинка, HRC 57-58 HRC
Замок Viroblock
Вес, г 46
Бренд Opinel
Гарантийный срок, мес. 2
Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Бесплатная доставка на заказы от 2000 грн! 
- Перевод на банковскую карту 
- Наложенный платеж ( комиссию оплачивает покупатель)

Самовывоз:

В Харькове по договоренности с менеджером

- Магазин "Trekman" (г. Харьков ул. Ак.Павлова 144б, ТЦ "Космос" 1,5 этаж)

Подробнее о доставке

СПОСОБЫ ОПЛАТЫ:
Наличными
Оплата на карту Приват банка
Вам придет SMS или Email с реквизитами

Наложенный платеж "Нова Пошта"

 

Гарантия от производителя

Подробнее о возврате/обмене

Наверх