Количество
|
Стоимость
|
||
|
Сублімована їжа VOYAGER Макарони з шинкою по-карбонарського
Сублімоване блюдо - Макарони карбонара з шинкою по-італійськи - це готова їжа у вакуумній упаковці - ідеально для всіх голодуючих любителів пригод :) Вершки, шматочки шинки і макарони, які швидко готуються - смачна і зручна їжа.. Все, що вам потрібно, аби спати із натягнутим животом :)
Voyager пропонує смачні і енергетичні страви для спортсменів, туристів чи матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей і експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.
Техніка сушіння виморожуванням і різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту і збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте в неї близько 180 мл (на 80 г), 240 мл (на 125 г) або 150 мл (на 160 г) гарячої води, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшено в залежності від бажаної консистенції. Закрийте застібку і почекайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 80 г саше трансформується у готову страву вагою 260 г., відповідно 125 г - у 435 г і 160 г - у 520 г.
Склад: попередньо приготовані макарони 65% (глютен), ліофілізована шинка 16%, молочний жир, соус Строганов 6% (глютен, гірчиця, молоко), напівзнежирене молоко (соя), цибуля, сіль, петрушка.
Алергени: глютен, гірчиця, молоко, соя.
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологомістких продуктів під вакуумом, шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води.
Переваги Voyager:
- збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
- мала вага і об'єм, що зручно при транспортуванні і зберіганні
- легкість і швидкість приготування
- зручна і безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
- багатофункціональна, захищена від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
Основні характеристики: | |||
---|---|---|---|
Вага нетто: | 80 г | 125 г | 160 г |
Регідратована вага: | 260 г | 435 г | 520 г |
Термін придатності: | 24 місяці | ||
Необхідна кількість води: | 180 мл | 240 мл | 150 мл |
Енергетична цінність / калорійність на 100 г продукту: | 1774 кДж / 421 ккал | ||
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: | жир - 11,2 г, з яких насичений жир - 1,4 г; вуглеводи - 61,4 г, з яких цукор - 5,4 г; білок - 18,6 г; сіль - 2,3 г |