Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
0
Мой заказ
Описание

hey_logo.jpg

Опис світловідбиваючої фарби HEY-sport Lightflex Spray:

Забезпечує видимість, захист і безпека вас, ваших дітей і вашого спорядження в темряві. Може наноситься як на одяг, так і на спорядження, а так само на металеві або дерев'яні предмети, будівлі, дерева, камені.

Застосування

Цей засіб допоможе вам зберегти вашу безпеку при пересуванні в темряві (пішки або на велосипеді) уздовж автомобільних доріг - у світлі фар вас буде видно зі значної відстані. Спрей можна наносити на намети та інші споруди в туристичному таборі або на кемпінгу - для зручної навігації і безпечного переміщення по табору, зокрема для маркування різних об'єктів або проходів. Lightflex можна використовувати для маркування стежок і спортивних трас. Завдавши унікальне зображення за допомогою Lightflex Spray на одяг вашої дитини ви завжди швидко виявите де він знаходиться на нічному кемпінгу, в дачному селищі або на тривалій до глибокої ночі заміської вечірці. Lightflex допоможе вам створити, виділити і підкреслити ваш образ і яскраво засяяти на нічний open-air дискотеці, фестиваль або концерт. Сміливо наносите унікальні малюнки та зухвалі написи на одяг і запалюйте на всю! Lightflex Spray рекомендований до використання: туристам, велосипедистів, бігунів, ролерам, скейтбордистам, гірськолижникам і сноубордеров для нічних катань, стильним тусовщиків і уважним батькам.
У складі Hey Sport LIGHTFLEX SPRAY використовуються інноваційні высокоотражающие частинки, які дають яскравий добре видимий на відстані відбите світло при влученні на них світла ліхтаря, автомобільних фар і т. д.

Відображає спрей підходить для всіх необроблених матеріалів, таких як текстиль, шкіра, дерево, пластик, метал. Володіє обмеженою адгезією (здатність до зчеплення фарби з офарблює поверхнею) до поверхні гладких і герметичним поверхонь. Водостійкий, стійкий до поганих погодних умов.
Hey Sport LIGHTFLEX SPRAY можна відіпрати від текстилю в пральній машині, використовуючи Hey Sport TEX WASH.

Інструкція по застосуванню

Перед використанням збовтати Hey Sport LIGHTFLEX SPRAY. Тримайте балон вертикально і розпиліть рівномірно й економно з відстані від 20 см протягом 2-3 секунд. Залишити сохнути не менше 2 хвилин. Для досягнення найкращих результатів повторно струшуйте після кожного процесу розпилення. При використанні трафарету, покладіть його на плоским область для розпилення і покриття навколишнього матеріалу. Для очищення клапана після використання тримайте контейнер для розбризкування догори дном і дайте два коротких гострих шприца. Сіра плівка може залишатися видимою в залежності від матеріалу та інтенсивності нанесення. Перевірте результат - навіть якщо малюнок майже не видно - зробіть фото знімок зі спалахом.
Hey Sport LIGHTFLEX SPRAY можна легко відіпрати від текстилю в пральній машині, використовуючи Hey Sport TEX WASH.

Светоотражающая краска HEY-sport Lightflex Spray 205100/20510000

Артикул 205100
Нет в наличии
823 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Бесплатная доставка на заказы от 2000 грн! 
- Перевод на банковскую карту 
- Наложенный платеж ( комиссию оплачивает покупатель)

Самовывоз:

В Харькове по договоренности с менеджером

- Магазин "Trekman" (г. Харьков ул. Ак.Павлова 144б, ТЦ "Космос" 1,5 этаж)

Подробнее о доставке

СПОСОБЫ ОПЛАТЫ:
Наличными
Оплата на карту Приват банка
Вам придет SMS или Email с реквизитами

Наложенный платеж "Нова Пошта"

 

Гарантия от производителя

Подробнее о возврате/обмене

Наверх