Кількість
|
Вартість
|
||
|
Свинячий окіст та індички стегна об'єднані цибульним соусом в одній страві з гострими ковбасками, беконом та грибами. У поєднанні з булгуром, який є, по суті, різновидом пшениці, це дуже поживна їжа з приємною пікантною нотою завдяки гострому перцю та чилі.
Склад:
Свинина (15%), індичка (15%), булгур (12%), цибуля, гострі ковбаски (свинина, сіль, перець, кмин, часник), бекон, печериці, пшеничне борошно, соняшникова олія, маринований червоний перець (паприка, оцет, сіль, цукор), часник, гострий перець консервований (гострий перець, вода, оцет, сіль), сіль, перець чилі.
Деталі:
Не містить лактози.
Енергетична цінність:
< - на 100 р. - 106 кКал; - на упаковку - 425 кКал. - Вуглеводи - 55,6 г. Білки - 31,6 гЖири - 30,4 г
Вага: 0,4 кг + - 5%
< p>Опис:
Свинина та індичка в соусі з цибулею, м'ясною ковбасою, беконом та грибами. В якості гарніру ми вибрали булгур, тріснуту цільнозернову пш еницу, а щоб розігріти його, ми приправили його перцем чилі та спеціями.Ця страва запам'ятається вам найнезабутнішим смачним. /div>