Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімована їжа VOYAGER Рис зі свининою та карамельним соусом
Чудова кисло-сладко-солона страва зі кусочками сушених ананасів. Смачна свинина, приготовлена і вкрита карамельною помадкою з рисом - джерелом медленного цукру, для відновлення сил початківців-дослідників або спортсменів, після виснажливих фізичних навантажень. обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і сладких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте в неї близько 150 мл (на 80 г) гарячої води, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку і витримайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 80 г саші трансформується у готову страву вагою 240 г.
Склад: попередньо приготовлений рис 51,8%, ліофілізована приготовлена свинина 12,5% (яйця, соя, гірчиця), молочний жир, карамель 7,5%, ананас (сульфіт), лук, чорні гриби, сіль, морква, спеції та ароматичні трави.
Алергени: гірчиця, молоко, сульфіт.
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологомістких продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах та колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологості. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води. 39;єм, що зручно при транспортуванні та зберіганні
Основні характеристики: | |
---|---|
Вага нетто: | 80 г |
Регідратована вага: | 240 г |
Термін придатності: | 24 місяці |
Необхідна кількість води: | 150 мл | < /tr>
Енергетична цінність / калорійність на 100 г продукту: | 1830 кДж/435 ккал |
Питівна (харчова) цінність на 100 г продукту: | жир - 13,8 г, з яких насичений жир - 0,9 г; вуглеводи – 64,2 г, з яких сахар – 5,9 г; білок – 14,3 г; сіль - 1,8 г |