Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
0
Мой заказ
Описание

Сублімована їжа VOYAGER Рис зі свининою і карамельним соусом

Чудова кисло-солодко-солона страва зі шматочками сушених ананасів. Смачна свинина, приготовлена і вкрита карамельною помадкою з рисом - джерелом повільного цукру, для відновлення сил початківців-дослідників або спортсменів, після виснажливих фізичних навантажень.

Voyager пропонує смачні і енергетичні страви для спортсменів, туристів чи матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей і експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.

Техніка сушіння виморожуванням і різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту і збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.

Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте в неї близько 150 мл (на 80 г) гарячої води, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшено в залежності від бажаної консистенції. Закрийте застібку і почекайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 80 г саше трансформується у готову страву вагою 240 г.

Склад: попередньо приготовлений рис 51,8%, ліофілізована приготовлена свинина 12,5% (яйця, соя, гірчиця), молочний жир, карамель 7,5%, ананас (сульфіт), цибуля, чорні гриби, сіль, морква, спеції і ароматичні трави.

Алергени: яйця, соя, гірчиця, молоко, сульфіт.

Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологомістких продуктів під вакуумом, шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.  Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція.  Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води.

Переваги Voyager:

  • збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
  • мала вага і об'єм, що зручно при транспортуванні і зберіганні
  • легкість і швидкість приготування
  • зручна і безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
  • багатофункціональна, захищена від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
Основні характеристики:
Вага нетто: 80 г
Регідратована вага: 240 г
Термін придатності: 24 місяці
Необхідна кількість води: 150 мл
Енергетична цінність / калорійність на 100 г продукту: 1830 кДж / 435 ккал
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: жир - 13,8 г, з яких насичений жир - 0,9 г; вуглеводи - 64,2 г, з яких цукор - 5,9 г; білок - 14,3 г; сіль - 1,8 г

Сублимированная еда Voyager Rice with pork and caramel sauce 80 г

Артикул 3760014421181
Нет в наличии
281 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Бесплатная доставка на заказы от 2000 грн! 
- Перевод на банковскую карту 
- Наложенный платеж ( комиссию оплачивает покупатель)

Самовывоз:

В Харькове по договоренности с менеджером

- Магазин "Trekman" (г. Харьков ул. Ак.Павлова 144б, ТЦ "Космос" 1,5 этаж)

Подробнее о доставке

СПОСОБЫ ОПЛАТЫ:
Наличными
Оплата на карту Приват банка
Вам придет SMS или Email с реквизитами

Наложенный платеж "Нова Пошта"

 

Гарантия от производителя

Подробнее о возврате/обмене

Наверх