Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Опис

Сублімована туристична їжа «Чана масалу». Традиційна індійська страва на основі нуту та прянощів. Нут, він же турецький горох, з давніх-давен займає почесне місце в кухнях країн Азії та Африки завдяки ніжному смаку і високому вмісту білків, вітамінів і мікроелементів. Чана масалу має пікантний незвичайний аромат і чудово втамовує голод. Повністю веганська, не містить глютена та лактози.

 

            

 

Швейцарські сублімати Trek’n Eat — це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте в пакет окріп, розмішайте і зачекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень та багатоденних велоекспедицій.  

 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу та довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників — при даній технології вони просто не потрібні.

 

Особливості Trek'n Eat Чана масалу

• приготовлено методом сублімаційного сушіння

• веганська страва: не містить лактози та інших продуктів тваринного походження

• не містить глютена

• 100% натуральних інгредієнтів

• без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку

• відмінне поєднання ваги та поживності 

• мінімальний термін придатності — 5 років

• витримує нерегулярні температури від -50 °C до +50 °C

• міцна водостійка упаковка

• просте приготування

• суттєва економія часу та палива

• маса сухого продукту — 180 г, готового — 540 г

 

Склад: рис довгозернистий, нут, цукор, цибуля, шматочки яблука, стручковий перець, мальтодекстрин, приправа (містить селера), приправа каррі (містить гірчицю), сіль, порошок паприки, порошок чилі, екстракт розмарину

Алергени: селера, гірчиця

Енергетична цінність упаковки: 610 ккал

 

Приготування

 

Технологія сублімації включає 3 етапи:

 

1. Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.

2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.

3. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років незалежно від навколишньої температури та вологості.

 


Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.

Виробляє продукти на власному заводі в Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готову страву заморожують, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти у рідкий стан. Такий метод дозволяє знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжоприготовленої. . Страви мають високу харчову цінність — кожна порція забезпечує близько 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага та зручність приготування роблять Trek'N Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій та морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій. калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.

Trek'N Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні. готової страви: 540 р.

 

Склад

52% рис, 22% нут, цукор , цибуля, столова сіль, солодкий перець, спеції, яблуко, патока, гірчиця, коріандр.

 

Алергени

Гірчичне зерно.

 

Середня харчова цінність на 100 р. сухого продукту

кДж/ккал: 1417/339

Жири, г: 2,5

з них насичені жирні кислоти, г: 0,5

Вуглеводи , м: 68,0

в т.ч. Сахара, г: 16,0

Харчові волокна, г: 5,7

Білки, г: 9,4

Сіль, г: 4,0

Сублімати чана масалу Trek'n Eat

Артикул 4015753411016
В наявності
405 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати


Безкоштовна доставка на замовлення від 2000 грн!

- Перерахунок на банківську картку 
- Накладений платіж ( комісію платить покупець)

Самовивіз:

У Харкові за домовленістю з менеджером

- Магазин "Trekman" (м. Харьків вул. Ак.Павлова 144б, ТЦ "Космос" 1,5 поверх)

Більше інформації про доставку

СПОСОБИ ОПЛАТИ:
готівкою
Оплата на карту Приват банка
Вам прийде SMS або Email з реквізитами

Накладений платіж "Нова Пошта"

Гарантія від виробника

Докладніше про повернення / обмін