Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Опис

Сублімована туристична їжа «Джамбалайя з овочами». Готується на основі довгозерного рису з ароматною комбінацією прянощів та трав. Ця традиційна страва креольської кухні, кулінарною столицею джамбалайї вважається Новий Орлеан. Тепер любителі активного відпочинку можуть насолоджуватися екзотичним смаком цієї страви в будь-якій точці земної кулі. залийте суміш у пакеті окропом до межі, добре перемішайте — і через 10 хвилин смакові рецептори перенесуть вас до Луїзіани.

 

 

Сублімовані страви Trek&rsquo ;n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень та багатоденних велоекспедицій.  

 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників — при даній технології вони просто не потрібні.

 

Особливості Trek'n Eat Джамбалайя з овочами

• приготовлено методом сублімаційного сушіння

• вегетаріанська страва: не містить продуктів тваринного походження, крім невеликої кількості лактози

• 100% натуральних інгредієнтів

• без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку

• відмінне поєднання ваги та поживності 

• мінімальний термін придатності — 5 років

• витримує нерегулярні температури від −50 °C до +50 °C

• міцна водостійка упаковка

• просте приготування

• суттєва економія часу та палива 

• маса сухого продукту  160 г, готового — 460 г

Склад: рис довгозернистий, суміш овочів у змінній пропорції 22% (помідори, селера, морква, цибуля, горох, цибуля-порей, цукрова кукурудза), заправка, соус каррі (містить сою, гірчицю, глютен, молоко), куркума, кайєнський перець. молоко, гірчиця

Енергетична цінність упаковки: 641 ккал

 

Приготування

< /p>

 

Технологія сублімації включає 3 етапи:

 

1. Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.

2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.

3. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років незалежно від навколишньої температури та вологості.

 


Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.

Виробляє продукти на власному заводі в Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готову страву заморожують, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти у рідкий стан. Такий метод дозволяє знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжоприготовленої. . Страви мають високу харчову цінність — кожна порція забезпечує близько 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага та зручність приготування роблять Trek'N Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій та морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій. калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.

Trek'N Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні. готової страви: 670 р.

 

Склад

Рис, 27% овочі в різних пропорціях ( помідори, селера, шпинат, морква, броколі, цибуля ріпчаста, горох, цибуля-порей, кукурудза), сіль їдальня, цукор, олія пальмова, спеції, дріжджовий екстракт, регулятор кислотності: лимонна кислота; загусник: гуарова камедь; петрушка, антиоксидант: аскорбінова кислота; концентрат томатів, патока, натуральний ароматизатор.

 

Алергени

Селера.

 

Середня харчова цінність на 100 р. сухого продукту

кДж/ккал: 1489/356

Жири, г: 4, 2

з них насичені жирні кислоти, г: 2,5

Вуглеводи, г: 68,0

в т.ч. Сахара, г: 14,0

Харчові волокна, г: 6,2

Білки, г: 9,9

Сіль, г: 4,9

Сублімати джамбалайя з овочами Trek'n Eat

Артикул 4015753411030
В наявності
540 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати


Безкоштовна доставка на замовлення від 2000 грн!

- Перерахунок на банківську картку 
- Накладений платіж ( комісію платить покупець)

Самовивіз:

У Харкові за домовленістю з менеджером

- Магазин "Trekman" (м. Харьків вул. Ак.Павлова 144б, ТЦ "Космос" 1,5 поверх)

Більше інформації про доставку

СПОСОБИ ОПЛАТИ:
готівкою
Оплата на карту Приват банка
Вам прийде SMS або Email з реквізитами

Накладений платіж "Нова Пошта"

Гарантія від виробника

Докладніше про повернення / обмін