Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімоване блюдо «Куриця тика масала з рисом». Пряне індійське рагу: соковиті шматочки курки в ніжному соусі з приправами. Традиційно курку тикка масалу готують у печі-тандирі та подають з рисом. Одні вважають, що страва з'явилася в Індії, інші приписують авторство індійським іммігрантам у Лондоні. Так чи інакше, у Великій Британії 2000-х років сталося неймовірне: тика масалу перевершила за популярністю культову місцеву страву фіш-енд-чіпс, ставши по-справжньому народним надбанням.
Сублімовані страви Trek’n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі ні за яких обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень та багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу та довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників — при даній технології вони просто не потрібні. приготовлено методом сублімаційного сушіння
• не містить глютена
• 100% натуральних інгредієнтів
• без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку
• відмінне поєднання ваги та поживності
• мінімальний термін придатності — 5 років
• витримує нерегулярні температури від −50 °C до +50 °C
• міцна водостійка упаковка
• просте приготування
• суттєва економія часу та палива
• маса сухого продукту 150 г, готового — 470 г
Склад: рис довгозерний, м'ясо курки 15%, суха олія (містить молоко, Е551), томатний порошок, приправа ( містить селера), концентрат сироваткового протеїну, модифікований крохмаль, картопляне борошно, мальтодекстрин, цибуля, помідори, дріжджовий екстракт, петрушка, імбир, солодкий перець, сіль, мелений перець чилі, часниковий порошок, чорний перець, натуральний ароматизатор >Вміст сушеного м'яса: 22 г (близько 79 г свіжого м'яса)
Алергени: молоко, селера
>Енергетична цінність упаковки: 566 ккал
Приготування
< p>Технологія сублімації включає 3 етапи:
1. Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.
3. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років незалежно від навколишньої температури та вологості.
Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.
Виробляє продукти на власному заводі в Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готову страву заморожують, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти у рідкий стан. Такий метод дозволяє знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжоприготовленої. . Страви мають високу харчову цінність — кожна порція забезпечує близько 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага та зручність приготування роблять Trek'N Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій та морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій. калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.
Trek'N Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні. готової страви: 470 р.
Склад
46% рис, 16% м'ясо курки, олія пальмова , цибуля, лактоза, помідори, сіль ;їдальня, молочний білок, спеції, часник, натуральний ароматизатор, імбир, патока, цукор, карамельна маса, загусник: гуарова камедь. span>
Алергени
Лактоза, молоко.
Середня харчова цінність на 100 г сухого продукту
кДж/ккал: 1765/423
Жири, г: 14,0
з них насичені жирні кислоти, г: 8,2
Вуглеводи, г: 53,0
в т.ч. Сахара, г: 12,0
Харчові волокна, г: 3,2
Білки, г: 20,0
Сіль, г: 3,2