Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімована їжа VOYAGER Курка по-тайськи з рисом
Курка по-тайськи з рисом у порції на одного: має екзотичний смак і має тривалий термін зберігання.
Voyager пропонує смачні і енергетичні страви для спортсменів, туристів чи матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і сладких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте в неї близько 200 мл (на 80 г) кип'ятку, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку і витримайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 80 г саші трансформується в готову страву вагою 280 г. Приготування рис 50%, ліофілізована курка 11,1% (яйця), фрукти (ананас, кокос) , молочний жир, овочі (цибуля, зелена фасоль), картопляний крахмаль, соєвий соус (соя, глютен), спеції та ароматичні речовини.
Алергени: яйця, молоко, соя, глютен.
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологомістких продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах та колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологості. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води. 39;єм, що зручно при транспортуванні та зберіганні
Основні характеристики: | |
---|---|
Вага нетто: | 80 г |
Регідратована вага: | 280 г |
Термін придатності: | 36 місяців |
Необхідна кількість води: | 200 мл | < /tr>
Енергетична цінність / калорійність на 100 г продукту: | 1646 кДж/395 ккал |
Питівна (харчова) цінність на 100 г продукту: | жир - 8 г, з яких насичений жир - 3,2 г; вуглеводи – 62,6 г, з яких сахар – 8,5 г; білок – 16,3 г; сіль – 2,7 г; волокно - 3,5 г |