Количество
|
Стоимость
|
||
|
Сублімована їжа VOYAGER Курка по-тайськи з рисом
Курка по-тайськи з рисом в порції на одного: володіє екзотичним смаком і має тривалий термін зберігання.
Voyager пропонує смачні і енергетичні страви для спортсменів, туристів чи матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей і експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.
Техніка сушіння виморожуванням і різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту і збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте в неї близько 200 мл (на 80 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшено в залежності від бажаної консистенції. Закрийте застібку і почекайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо в пачці. 80 г саше трансформується в готову страву вагою 280 г.
Склад: приготований рис 50%, ліофілізована курка 11,1% (яйця), фрукти (ананас, кокос), молочний жир, овочі (цибуля, зелена квасоля), картопляний крохмаль, соєвий соус (соя, глютен), спеції та ароматичні речовини.
Алергени: яйця, молоко, соя, глютен.
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологомістких продуктів під вакуумом, шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води.
Переваги Voyager:
- збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
- мала вага і об'єм, що зручно при транспортуванні і зберіганні
- легкість і швидкість приготування
- зручна і безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
- багатофункціональна, захищена від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
Основні характеристики: | |
---|---|
Вага нетто: | 80 г |
Регідратована вага: | 280 г |
Термін придатності: | 36 місяців |
Необхідна кількість води: | 200 мл |
Енергетична цінність / калорійність на 100 г продукту: | 1646 кДж / 395 ккал |
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: | жир - 8 г, з яких насичений жир - 3,2 г; вуглеводи - 62,6 г, з яких цукор - 8,5 г; білок - 16,3 г; сіль - 2,7 г; волокно - 3,5 г |